visita semen cardonaEl Servei Connectem ha realitzat aquest matí una visita a l’empresa SEMEN CARDONA amb persones del Servei que es troben en situació de recerca de feina o que busquen una millora laboral.

La gerent de l’empresa, Mª Àngels Rial, ha mostrat les instal•lacions i ha explicat la història i el present de l’empresa. En Xavier Ferrer i la Pilar Molner han parlat de com està organitzada l’empresa a nivell de recursos humans, quins perfils professionals hi treballen i quins requisits són necessaris per ocupar aquests llocs de treball.

La visita ha tingut una durada de 2 hores i hi ha participat 18 persones de Solsona i Cardona.

Aquesta és una actuació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.