El Servei Connectem de Solsona i Cardona presenta els nous serveis per al 2016 a les persones en recerca de feina

La convocatòria és per al dijous 17 de desembre a les 9.30 a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní

Cursos de formació, el Club de la Feina, tallers de recerca de feina i el servei de mediació laboral. Sobre aquestes qüestions tractarà la sessió de presentació de les novetats per l’any que ve del Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Tindrà lloc el dijous 17 de desembre a dos quarts de deu del matí a la sala cultural de l’Ajuntament solsoní.

Servei_Connectem_2016

Aquesta sessió s’adreça a persones en recerca de feina o aquelles que vulguin millorar el seu lloc de treball, així com als usuaris que ja formen part del Servei Connectem. Tothom que hi estigui interessat pot cursar la preinscripció per correu electrònic, a serveiconnectem@adlsolcar.cat, o bé per telèfon, trucant al 973481009.

124 ofertes laborals gestionades el 2015

Durant el 2015 s’han donat d’alta a aquest servei de l’Agència 300 usuaris de Solsona i 85 de Cardona. Reben informació per correu electrònic d’ofertes de feina i de les sessions formatives 1.085 persones d’ambdós municipis, mentre que s’han gestionat 69 ofertes laborals a la capital del Solsonès i 55 a la vila bagenca.

Aquests serveis de la regidoria de Promoció Econòmica són subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris i cofinançats pel Fons social europeu.