L’objectiu del concurs és que Nadal sigui una festa als carrers i als establiments de Solsona i que els propis establiments contribueixin a dinamitzar els eixos comercials. La temàtica se centrarà, doncs, en les festes nadalenques.Pot participar-hi qualsevol establiment ubicat a Solsona. El format de la composició és lliure. Es valorarà positivament que en la composició s’utilitzin articles que es venguin en el propi establiment, així com l’originalitat i la creativitat.
Data límit d’inscripció:

Si esteu interessats a participar cal informar a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, al carrer de Llobera, 31, trucar al telèfon 973481009, o bé enviar un correu a l’adreça electrònica manel.martinez@adlsolcar.cat abans del dia 3 de desembre. Als establiment participants us facilitarem un distintiu on diu “Aquest establiment participa en el Concurs d’Aparadors per Nadal”, que s’ha de col·locar en el vidre de l’aparador.

La guanyadora 2014, Cal Jaumet del Forn

La guanyadora 2014, Cal Jaumet del Forn

Bases-concurs-aparadors-2015_v3