El proper dimarts dia 28 de novembre es realitzarà la sessió d’orientació professional “Treu partit de la teva experiència” a la Sala Cultural de l’Ajuntament a les 9:30h, de dues hores de durada. Aquest taller està organitzat per Global Lleida i impartit per Gorka Bartolomé, Master Coach Certificat.

El taller està enfocat a persones amb experiència laboral, que hagin treballat molt temps en una mateixa empresa o en un mateix sector i que vulguin reorientar la seva professió o canviar de sector professional.

Les persones que hi estigueu interessades podeu inscriure-us per correu electrònic (serveiconnectem@adlsolcar.cat) fins el dia 23 de novembre a les 12h, o fins que s’hagin exhaurit les places, i se us confirmarà la plaça a la sessió.

El passat dimarts dia 20 d’octubre, es va dur a terme una sessió similar “Dóna’t valor. Treballa l’autoconfiança”, organitzada també per Global Lleida i impartida per Anna Morreres, coach en l’entorn laboral. En aquesta sessió es va treballar la importància de l’autoconfiaça a l’hora de trobar feina.

En aquesta sessió hi van assistir 9 persones del Dispositiu en situació de recerca de feina i les valoracions van ser molt positives.

Anna Morreres durant el taller "Dona't valor. Treballa l'autoconfiança"

Anna Morreres durant el taller “Dona’t valor. Treballa l’autoconfiança”

Aquestes actuacions estan emmarcades en el Dispositiu d’inserció laboral, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.