atur baixa novembre 2017

El servei “connectem”, que posa en contacte persones que cerquen trobar o millorar ocupació i empresses, té en aquest moment 845 persones inscrites (534 de Solsona i 311 de Cardona), de les quals 350 s’hi han inscrit enguany per primera vegada.

Durant els 10 primers mesos de 2015 hem gestionat les ofertes de 113 llocs de treball d’empreses del territori que han permés que 99 persones inscrites al dispositiu s’hagin pogut reincorporar al món laboral directament a través d’aquestes ofertes.

El servei connectem, a banda de connectar directament empreses i persones també ofereix assessorament i orientació per a la cerca de feina. L’any 2014, 1/3 de les persones que es van inscriure al dispositiu va trobar feina i les previsions fan pensar que aquestes dades millorin al 2015. El servei connectem tan s’adreça a persones que cerquen primera feina, persones que volen reorientar la seva vida professional o millorar-la, i ajuda tant a persones sense qualificació com a persones altament qualificades.