Ahir, dimarts 17 de novembre, l’alcalde de Cardona Ferran Estruch, el regidor Josep Tristany, el regidor de Solsona Lluís Xavier Gonzàlez, els presidents de l’associació d’empresaris de Solsona i Cardona Miquel Àngel Montaner i Ramon Vilajosana i la directora de l’agència Glòria Domínguez vam participar en les jornades “Una Nova Economia basada en la Cooperació” que es va celebrar a Gandesa, la Terra Alta.
En aquestes jornades es va presentar el model de cooperació territorial que s’ha endegat al nostre territori a través del “pacte de territori” i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona com a experiències innovadores i d’èxit d’altres maneres de fer desenvolupament territorial.
L’acte que va ser presidit pel President del Consell Comarcal de la Terra Alta Carles Luz i va ser moderat per en Santi López.
Abans, vam fer una sessió de networking amb els tècnics de desenvolupament local de Montsià Actiu i de la Terra Alta.
IMG_eu1kui

IMG-20151117-WA0024