Hem iniciat una campanya intensiva de prospectiva empresarial per a identificar les principals necessitats del teixit empresarial del territori i així poder elaborar el catàleg de serveis a les empreses per a l’any 2016.

l'equip de prospectiva parlant amb el propietari de cafès Gener

l’equip de prospectiva parlant amb el propietari de cafès Gener

L’elaboració del catàleg de serveis a les empreses a través de la prospectiva empresarial es fa des de fa més de 5 anys al Montsià amb molt d’èxit; per aquest motiu, hem comptat en aquestes primeres sessions amb el suport del tècnic de Montsià Actiu, Lluís Melich i d’en Santi López, que ens ha acompanyat en les 5 visites que s’han realitzat avui.

Pàgina Facebook de Montsià Actiu

A les reunions de prospectiva empresarial es parla de l’empresa, s’analitzen els punts forts, les oportunitats de millora i es pensa en accions per portar a terme conjuntament per millorar la competitivitat de l’empresa.

Durant les properes setmanes es realitzaran noves jornades de prospectiva a d’altres empreses de Cardona i Solsona