Hotelers i empreses de turisme de Solsona i Cardona es troben avui per primera vegada per identificar sinergies i noves línies de treball.

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona juntament amb la fundació Cardona històrica organitzen aquesta tarda una reunió en amb l’objectiu de promoure una millor coneixença dels actors turístics i que es puguin identificar tan línies de treball general com accions concretes de col.laboració que permetin donar un millor servei als visitants i turistes del territori.

Una vintena d’empresaris dels dos municipis es reuniran en una sessió que tindrà lloc a Cardona amb presència de l’alcalde Ferran Estruch.

Aquesta activitat és finançada pel SOC i forma part del pla d’acció de Solsona i Cardona que van subscriure Empresaris pel Solsonès, Empresaris de Cardona, l’Ajuntament de Cardona i l’Ajuntament de Solsona per promoure el desenvolupament local.