El proper dia 30 de juny comença el taller d’iniciació a la informàtica per la recerca de feina organitzat per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, en el marc del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de l’Ajuntament de Solsona (DISL), en col·laboració amb el Punt Òmnia de Solsona.

El taller finalitzarà el 30 de juliol i es durà a terme cada dimarts i cada dijous de 9:30 a 10:30h al Punt Òmnia, C/ Alcalde Moles s/n de Solsona.

Un total de 8 persones en situació d’atur inscrites al Dispositiu d’Inserció Laboral es podran beneficiar d’aquesta acció formativa que permetrà millorar les seves competències en la recerca de feina.

El que es treballarà serà l’entorn de l’ordinador, el ratolí, el teclat, processador de textos, Internet i correu electrònic.

Aquesta és una actuació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.