L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, en el marc del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral de l’Ajuntament de Solsona (DISL), organitza el proper dia 1 de juliol una visita a les empreses Tèxtil Olius i Fytisa destinada a les persones del nucli antic de Solsona que es troben en situació d’atur i que estan seguint un procés d’orientació laboral al DISL.

L’objectiu d’aquesta actuació és conèixer diferents realitats industrials, quins perfils professionals hi treballen, com es porten a terme els processos de selecció de personal i quines competències valoren les empreses dels seus treballadors/es, per tal de fer més efectiva la recerca de feina.

La visita tindrà una durada de dues hores, s’iniciarà a les 10 del matí fins a les 12 del migdia.

Aquesta és una actuació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris i cofinançada pel Fons Social Europeu.