Clica per descarregar el cartell ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’ 2015

Solsona participa per cinquè any consecutiu a la campanya de dinamització comercial ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’ juntament amb 29 municipis més de tot Catalunya amb Pla de Barris. Aquesta campanya posa de relleu el treball en xarxa dels tècnics per coordinar aquesta acció que té un denominador comú en tots ells: dinamitzar i potenciar el comerç urbà de proximitat. En aquesta ocasió s’han apuntat a la iniciativa 1.754 establiments, que repartiran entre els seus clients més de 405.000 butlletes per participar en el sorteig de diversos premis com visites turístiques, dinars i productes típics de cada vila i ciutat…

A Solsona han participat 88 comerços (72%) dels 122 que hi ha al nucli antic. El sorteig es realitzarà el proper 8 de juliol a les 11 en directe per Solsona FM amb la col·laboració de l’Amisol.

Podeu lleguir la notícia a:

El Punt Avui

Ajuntament de Solsona

Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya