L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona convida a les famílies dels i les alumnes que estudien a 3er i 4art d’ESO; 1er de Batxillerat i 1er de Cicles, als centres de Solsona i Cardona a participar a una Dinàmica de grup:

Els reptes de la FP al territori

SolCar

Nova data: Dimecres 30 d’octubre a les 18:00h

Biblioteca Carles Morató Carrer de Mirabalda, 6

. Solsona.

INSCRIPCIONS : FENT CLIC AQUÍ 

 


Tot seguit trobareu dues enquestes que s’emmarquen en l’estudi “Els reptes de la Formació Professional al territori SolCar”, promogut per l’Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona, i que compta amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Alumnes: Feu clic aquí

Aquesta enquesta s’adreça als i les joves que estan estudiant als centres formatius de Solsona i de Cardona. L’objectiu és conèixer els valors i les preferències que interactuen en el procés de tria dels itineraris professionals futurs dels estudiants d’ESO.
Va adreçada als i les joves, entre les edats de 14 i 16 anys, i especialment als que estiguin estudiant els cursos de 2n, 3r i 4rt d’ESO en algun dels centres formatius d’aquest territori.

Famílies: Feu clic aquí

Aquesta enquesta s’adreça als pares i les mares amb fills que estiguin estudiant als centres formatius del Solsonès i de Cardona, i té per objectiu determinar els valors i les preferències que interactuen en el procés de tria dels itineraris professionals futurs.
Respondre l’enquesta només porta 5 minuts. Cal que la respongueu d’un cop sinó les dades es perdran. Us agrairem que contesteu les preguntes amb sinceritat i us recordem que tota la informació que es reculli mitjançant aquesta enquesta serà tractada exclusivament de forma estadística i impersonal.
Moltes gràcies!!!