Vols conèixer eines per aprofitar millor el temps?

Aquest curs et permetrà conèixer i aplicar les tècniques d’administració del temps i gestionar-lo d’una manera més eficient per aconseguir els objectius plantejats i una millor productivitat laboral i personal.

T’ajudarà a establir l’escala de prioritats i saber conciliar la vida personal i professional, així com també gestionar l’estrès en períodes d’excés de feina.

El curs està dirigit a persones treballadores autònomes o assalariades, persones desocupades (30%) i persones treballadores de l’Administració Pública (10%).

Consistirà en cinc sessions de quatre hores cadascuna els dies 3, 5 , 10, 12 i 17 de juny de 2019 de 9 a 13 h al Consell Comarcal del Solsonès (sala Gòtica).

El contingut de la formació es divideix en cinc blocs:

  1. Bases de l’organització (2h)
  2. Com corregir actuacions errònies i com reconèixer la feina feta (6h)
  3. L’estrès i la gestió del temps (6h)
  4. Incidència en l’entorn laboral (4h)
  5. Mètodes i eines per organitzar el treball (2h)

El curs és totalment gratuït amb places limitades i es concediran per estricte ordre  d’inscripció.

Podeu formalitzar la inscripció, abans del 24 de maig de 2019 a les 14 h a través del següent enllaç: https://www.idfo.com/curso/gestio-del-temps/2673 

També, podeu inscriure-us enviant la següent documentació emplenada a l’adreça de correu: emprenedoria@adlsolcar.cat

DOCUMENTACIÓ:

1. PROGRAMA

2. FITXA ALUMNE

3. FORMULARI INSCRIPCIÓ

Aquest curs està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya a través de la subvenció destinada al finançament de la formació continua a l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació amb l’objectiu de fomentar la millora permanent de formació continua de les persones treballadores de Catalunya.