Vols conèixer eines per aprofitar millor el temps?

Aquest curs et permetrà conèixer i aplicar les tècniques d’administració del temps i gestionar-lo d’una manera més eficient per aconseguir els objectius plantejats i una millor productivitat laboral i personal.

T’ajudarà a establir l’escala de prioritats i saber conciliar la vida personal i professional, així com també gestionar l’estrès en períodes d’excés de feina.

El curs està dirigit a persones treballadores autònomes o assalariades, persones desocupades (30%) i persones treballadores de l’Administració Pública (10%).

Consistirà en cinc sessions de quatre hores cadascuna els dies 3, 5 , 10, 12 i 17 de juny de 2019 de 9 a 13 h al Consell Comarcal del Solsonès (sala Gòtica).

El contingut de la formació es divideix en cinc blocs:

  1. Bases de l’organització (2h)
  2. Com corregir actuacions errònies i com reconèixer la feina feta (6h)
  3. L’estrès i la gestió del temps (6h)
  4. Incidència en l’entorn laboral (4h)
  5. Mètodes i eines per organitzar el treball (2h)

El curs és totalment gratuït amb places limitades i es concediran per estricte ordre  d’inscripció.

Podeu formalitzar la inscripció, abans del 24 de maig de 2019 a les 14 h a través del següent enllaç: https://www.idfo.com/curso/gestio-del-temps/2673 

També, podeu inscriure-us enviant la següent documentació emplenada a l’adreça de correu: emprenedoria@adlsolcar.cat

DOCUMENTACIÓ:

1. PROGRAMA

2. FITXA ALUMNE

3. FORMULARI INSCRIPCIÓ

Aquest curs està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya a través de la subvenció destinada al finançament de la formació continua a l’Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació amb l’objectiu de fomentar la millora permanent de formació continua de les persones treballadores de Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *