Ja està en marxa l’onzè Concurs d’aparadors per Nadal de Solsona que convoca la regidoria de Promoció Econòmica a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

 

Els tres establiments solsonins que per festes aconsegueixin decorar l’aparador amb un major impacte visual, més originalitat i creativitat s’enduran vals de compra de 500, 200 i 100 euros que es podran utilitzar únicament als establiments comercials i de serveis de Solsona.

 

Les inscripcions s’obren avui i es tancaran al 10 de desembre. L’aspecte que més es tindrà en compte, amb un màxim de 10 punts, serà l’impacte visual; seguit de l’originalitat i creativitat, amb un màxim de 5 punts, i la coherència de l’aparador amb la botiga, amb un barem de 0 a 3 punts.

 

La inscripció es pot cursar per telèfon, al 973481009, o bé enviant un correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat. Al moment d’inscriure’s cal comunicar un eslògan que identifiqui l’aparador.

Imatge del guanyador del concurs de l’any passat que va ser DSF Ferreters amb l’eslògan “Carretades de felicitat t’omplen el Nadal”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *