El proper dissabte 30 de juny es celebrarà el curs ‘Iniciació al màrqueting digital’, un curs pràctic de cinc hores adreçat a autònoms, persones emprenedores que iniciïn en breu l’activitat, persones treballadores i en situació d’atur.

El curs es realitzarà el dissabte 30 de juny, de 9h a 14h a Solsona (Sala d’actes de la Delegació de la Cambra de Comerç, a l’avinguda Països Catalans número 7).

El curs, que serà conduït per Raül Lucena, tractarà conceptes de com treballar i aprofitar l’eina Google analytics, com elaborar un pla de màrqueting digital, es coneixeran diferents estratègies web que podeu aplicar i temes de promoció i publicitat a internet.

Aquest curs està organitzat per la Cambra de Comerç de Lleida com a col·laboració de la Delegació de Solsona de la Cambra de Comerç amb la iniciativa del Club de l’Autònom i subvencionat al 100% pel Consorci per a la Formació de Catalunya.

Per inscriure-s’hi cal enviar un email a laura.ibanyez@adlsolcar.cat fins el 29 de juny, aportant la següent documentació escanejada:

 

Aprofitem per recordar-vos que està obert el període de sol·licituds per als assessoraments personalitzats adreçats a professionals autònoms de Solsona, Cardona i altres municipis del Solsonès, que comptin amb un  mínim de 2 anys d’activitat i desitgin millorar qualsevol àrea de gestió del seu negoci.

Aquests assessoraments, de nou hores de duració, s’iniciaran el proper mes de setembre-octubre i el podeu sol·licitar fins el 29 de juny. Per a més informació, contacteu amb l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona o visiteu-nos a http://www.adlsolcar.cat/club-de-lautonom/assessoraments-planificacio-estrategica-mida-autonoms/

 

El Club de l’Autònom és una iniciativa que arrenca aquest 2018 i pretén ser un lloc de trobada entre professionals autònoms del territori de Solsona, Cardona i altres municipis del Solsonès, amb la finalitat d’oferir serveis que responguin als interessos i necessitats dels professionals.

Per desenvolupar els serveis i les activitats es compta amb l’estreta col·laboració del Solsona Co i de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i, de la Delegació de Solsona de la Cambra de Comerç, per a la realització d’aquest curs i altres que es realitzaran durant la tardor.