Ahir ens vàrem trobar el Servei Connectem amb els tutors de 4rt d’ESO i alguns de Cicles Formatius de l’escola Arrels i de l’IES Francesc Ribalta de Solsona per exposar-los la situació del mercat laboral al territori en base a la diagnosi que es va realitzar el 2016 “Anàlisi de les necessitats formatives del sector empresarial de Solsona, Cardona i entorn” actualitzada amb altres informes posteriors que s’han elaborat el 2017 sobre la situació socioeconòmica i el teixit empresarial al territori SolCar.

Els punts clau que vàrem tractar van ser les professions que més demanen les empreses i que no poden cobrir, la necessitat de la millora de l’anglès com a competència cada vegada més demandada per les empreses i el retorn del talent al territori, com fer arribar les oportunitats laborals als joves que marxen a estudiar a fora.

Creiem que és molt important que ells, com a docents que orienten als joves i a les seves famílies, tinguin aquesta informació i que nosaltres puguem recollir les seves aportacions sobre possibles solucions per seguir treballant en la millora d’aquests temes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *