El Servei Connectem ha realitzat avui 30 de novembre una visita a l’Hotel Vilar Rural de Cardona amb 7 persones del Servei Connectem que es troben en situació de recerca de feina o que busquen una millora laboral.

L’Alejandro Eguia, director de l’Hotel, ens ha fet una visita guiada per les instal·lacions, mostrant els diferents espais, i explicant de primera mà les tasques que es porten a terme i el personal que es necessita a cada àrea, així com les competències que més es valoren, com el treball en equip i la flexibilitat.

S’ha coincidit amb els alumnes del curs de Restauració: càterings i grans esdeveniments, que finalitza avui i, a l’acabar, s’ha realitzat una sessió de networking, en la qual, totes les persones que han vingut a la visita han pogut mantenir una entrevista ràpida amb el Director, i algunes d’elles ja han sortit amb una proposta de feina per aquestes Festes.

L’objectiu de la visita ha estat donar a conèixer l’hotel a aquestes persones, i les oportunitats laborals que pot oferir.

Aquesta és una actuació subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *