En el marc del Fòrum del Talent, un espai de trobada entre públics i privats on es debat d’aspectes d’interès per al desenvolupament local, demà rebrem i debatrem amb la Sra. Dolors Paniagua.   La Dolors Paniagua, és gerent de projectes d’inversió estrangera i after care a Catalonia investment i ens parlarà de com és el procés de presa de decisió de les empreses per instal·lar-se a un territori. Després debatrem sobre els punts forts i les febleses de l’atractivitat del nostre territori.

L’atracció d’empreses és una de les estratègies definides al territori per al creixement de l’ocupació, juntament amb el suport a l’empresa existent, l’intraemprenedoria i l’emprenedoria.

Aquests debats són possibles gràcies al cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local