En el marc del Fòrum del Talent, un espai de trobada entre públics i privats on es debat d’aspectes d’interès per al desenvolupament local, demà rebrem i debatrem amb la Sra. Dolors Paniagua.   La Dolors Paniagua, és gerent de projectes d’inversió estrangera i after care a Catalonia investment i ens parlarà de com és el procés de presa de decisió de les empreses per instal·lar-se a un territori. Després debatrem sobre els punts forts i les febleses de l’atractivitat del nostre territori.

L’atracció d’empreses és una de les estratègies definides al territori per al creixement de l’ocupació, juntament amb el suport a l’empresa existent, l’intraemprenedoria i l’emprenedoria.

Aquests debats són possibles gràcies al cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *