Avui, 21 de novembre, ha començat a Cardona el “Curs Servei de restauració: càterings i grans esdeveniments”. Es tracta d’una formació de 35 hores que es durà a terme entre el Centre Cívic / Casal de Joves de Cardona i a les instal·lacions de l’Hotel Vilar Rural de Cardona. És una formació organitzada pel Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, i coordinada per RIUVERD empresa d’inserció, SCCL de Solsona.

Aquest any ja s’han dut a terme altres formacions en el sector de l’hostaleria, tant a Solsona com a Cardona, com el curs d’”Elaboracions bàsiques de cuina” o el de “Servei bàsic de restaurant i bar”, per tal de qualificar a persones per millorar les seves possibilitats d’inserció laboral i donar resposta a les necessitats de contractació del sector, amb uns resultats d’inserció laboral molt positius.

La formació oferirà als alumnes coneixements tècnics i pràctics d’aquest perfil professional, i també de coneixement i posada en valor del producte local, doncs, està previst realitzar visites i cates a productors locals.

Aquesta actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de treball als barris.