Avui, 21 de novembre, ha començat a Cardona el “Curs Servei de restauració: càterings i grans esdeveniments”. Es tracta d’una formació de 35 hores que es durà a terme entre el Centre Cívic / Casal de Joves de Cardona i a les instal·lacions de l’Hotel Vilar Rural de Cardona. És una formació organitzada pel Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, i coordinada per RIUVERD empresa d’inserció, SCCL de Solsona.

Aquest any ja s’han dut a terme altres formacions en el sector de l’hostaleria, tant a Solsona com a Cardona, com el curs d’”Elaboracions bàsiques de cuina” o el de “Servei bàsic de restaurant i bar”, per tal de qualificar a persones per millorar les seves possibilitats d’inserció laboral i donar resposta a les necessitats de contractació del sector, amb uns resultats d’inserció laboral molt positius.

La formació oferirà als alumnes coneixements tècnics i pràctics d’aquest perfil professional, i també de coneixement i posada en valor del producte local, doncs, està previst realitzar visites i cates a productors locals.

Aquesta actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de treball als barris.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *