Aquests dies estem planificant 2018.  Conjuntament els públics i privats del pacte de territori hem definit les activitats que es portaran a terme al 2018 per part de l’AdlSolcar i el repartiment de tasques entre els tècnics.

La definició de les activitats a portar a terme es fa en funció del que disposa el pla d’acció de l’agència 2015-2018, enriquit amb propostes i detalls d’execució que han sorgit dels plans estratègics de les dues ciutats i de necessitats concretes del teixit empresarial.

Durant el darrer mes s’ha anat discutint i definint les actuacions. Divendres passat es ve presentar la proposta  al comitè de direcció i al pacte de Territori.

Treballs de planificació al Pacte de Territori / Comitè de Direcció

Ara, ve la tasca de discutir  i aprovar dins de les associacions , els ajuntaments i altres entitats implicades el pla proposat. I després la de incorporar els canvis i aprovar els documents en els òrgans de govern de les entitats.

Presentació i debat a la junta d’empresaris pel Solsonès

Les accions de coordinació i planificació anual de l’agència les porta a terme la Glòria Domínguez i Torres.  Aquesta acció està finançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programes de Suport al Desenvolupament local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *