El dimarts 26 a la tarda, una representació del Gremi d’Hostaleria del Solsonès va visitar a l’alumnat del “Curs d’elaboracions bàsiques de cuina de Solsona” a l’Escola Arrels. Un cop allí, el professor del curs, en Marc Pla Collado, va explicar de primera mà el programa del curs (receptes, tècniques, controls APPC, rebuda d’aliments, actitud…) i tot seguit els alumnes van mostrar el seu talent amb diferents tastos, així com també van parlar i compartir els ensenyaments amb les participants de la visita. Aquest curs l’organitza el Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i el coordina l’empresa d’inserció RiuVerd. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de Treball als Barris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *