15/02/17 Cardona.  “Gestió eficient amb un clic. Aplicacions mòbils per explotacions agroramaderes” on es presentarà l’aplicació per dispositius mòbils  VACAPP, ideada per dos pagesos del Solsonès  i guanyadora del Ruralapps 2016.

També es presentaran a altres aplicacions per dispositius mòbils premiades en altres certàmens Ruralapps, Ediagnostico -diagnosi de malalties porcines- i Agrícolum -quadern de camp agrícola-

També comptarem amb el Sr.Gabriel Anzaldi , cap de la Unitat de Sistemes de Gestió Intel·ligents d’ Eurecat, i gerent de la seu de Eurecat a Lleida. A Eurecat lidera l’equip que desenvolupa aplicacions TIC avançades per al sector els sectors agroalimentaris, energètics, mediambientals i industrials (I4.0) També exerceix com a expert extern de la CE (DG-CONNECT) en l’àmbit de les TIC aplicades al sector de l’aigua i representa a Eurecat en diverses organitzacions i grups de treball internacionals (l’Alliance for Internet of ThingsInnovation, l’OpenGeospatialConsortium, l’ICT4Water clúster, l’Europeaninnovationpartnership on Water i AgriTech Big Data entre altres).

I com no, gaudirem d’un esmorzar amb productes agroalimentaris de proximitat.

Us hi esperem!